Otsing

Logi sisse

Valgamaa Partnerluskogu

Leader

Eea Grants

Koolivaheaja esimesel päeval, 18. märtsil algusega kell 10.30 korraldab Valgamaa noorsootöökeskus Tankla järjekordse meediaseminari Valgamaa noortele alates vanusest 14. Osa saab võtta 50 Valgamaa noort!

Viimasel seminaril, mis toimus veebruarikuu algul Harglas, seati rõhk meeskonnas töötamisele, kaamera kasutamise oskuse parendamisele, ajakirjandusliku loo äratundmisele, enda presenteerimisele kui ka noortemeedia tulevikule maakonnas. Märtsikuu seminariga astume sammukese edasi. Õpitakse üles ehitama ajakirjanduslikku lugu ning esitama õigeid küsimusi, et saada informatiivsed vastused ajakirjandusloo ja -saate jaoks. Kuna teemad on üsna laiahaardelised, tuleb jutuks kindlasti rohkem kui antud lausetega öeldud. Teadmisi, oskusi ja kogemusi tulevad otseloomulikult jagama omaala asjatundjad.

Kui esmapilgul tundub, et meedia pole sulle, siis ära karda, astu läbi, tutvu ja proovi! Võibolla leiad endale hoopiski uue mitmekülgse huvi või uued tutvused.

Kuna kohtade arv on piiratud, tuleb end eelregistreerida, mida saab teha siin: Valgamaa noorte meediaseminari registreerimisvorm.

Sündmus toimub Valgamaa noorsootöökeskus Tankla ruumides Valgas, aadressil Jaama pst 12. Sündmuse Facebookilehe ja täpsema info leiab siit: Valgamaa noorte meediaseminari Facebooki leht.

Hoia meil ja meie tegemistel silm peal, sest see, mis siin praegu edasi antud sai, pole selles sündmuse raames sugugi mitte kõik! Üllatusi jagub!

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net