Otsing

Logi sisse

Valgamaa Partnerluskogu

Leader

Eea Grants

18. märtsil kell 10.30 toimuvale Valgamaa noorte meediaseminarile tulevad Elamusaasta kohtumiste sarja raames lugusid rääkima Tanel Talve ja Mart Soonik. 

Tanel Talve on tuntud Eesti ajakirjanik, saatejuht, ettevõtja, turundusspetsialist ja maaelu arendaja ja XIII Riigikogu liige. 2004. aastat töötas Talve Kanal 2-es, kus ta oli uudistemagasini Reporter, populaarteadusliku saate Galileo ja reisisaate Motoreporter saatejuht. Mart Soonik on era-, avaliku ja kolmanda sektori kogemusega kommunikatsioonijuht, kes tegutseb täna korralise lektori ja ettevõtjana. Soonik on õppejõud nii Tallinna Ülikoolis kui ka Balti Filmi- ja Meediakoolis ning kommunikatsioonijuhi kõrvalt on ta tuntud ka ajakirjanikuna. Lisaks on ta ettevõtte MSMedia OÜ omanik, kontsultant.

Esinejad räägivad lugusid sündmustest, mis on nende elu põhjalikult mõjutanud ja mis muutsid neid inimesteks, kellena me neid praegu tunneme ja hindame. Nad räägivad, kuidas leidsid teeotsad, tänu millele on nende elulugu huvitav ja loominguline. Elamused aitavad meil ära tunda elamise võimalusi. Elu, mis ei tähenda ju ainult õnnestumisi, vaid sageli midagi hoopis vastupidist – kahtlusi, eksimusi, ekslemist, üleelamisi, ebakindlust. Nii kaevubki Elamusaasta kõikvõimalike – ilusate, lõbusate, kurbade, uskumatute, põnevate, mõtlemapanevate, aga alati isiklike lugude kaudu inimeseksolemise võimaluste ja põhjusteni.

Kui esmapilgul tundub, et meedia pole sulle, siis ära karda, astu läbi, tutvu ja proovi! Võibolla leiad inspiratsiooni hoopiski külalisesinejate lugudest. Anna endale see võimalus! Kiirusta, sest osa saab võtta 50 Valgamaa noort alates vanusest 14 eluaastat.

Kuna kohtade arv on piiratud, tuleb end eelregistreerida, mida saab teha siin: Valgamaa noorte meediaseminari registreerimisvorm.

Sündmus toimub Valgamaa noorsootöökeskus Tankla ruumides Valgas, aadressil Jaama pst 12. Sündmuse Facebookilehe ja täpsema info leiab siit: Valgamaa noorte meediaseminari Facebooki leht.

Eelneva uudise sama sündmuse kohta leiad siit: Meediaseminar kutsub noored taaskord kokku.

Hoia meil ja meie tegemistel silm peal, sest see, mis siin edasi antud sai, pole jätkuvalt veel kõik! Üllatusi jagub!

meediaseminar

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net