Tähistaeva värvides Tankla esilehel tuleb juttu Eesti Noorsootöö Keskuse tunnustussündmusest, kus Aasta noortekeskuse tiitli pälvis Valga Avatud Noortekeskus. Artikkel sisaldab endas noortekekuse tegemistest, maja ajaloost ja sealsetest noortest.

Teise lehekülje rubriik on kultuur, mille pealugu jutustab kiiresti arenevast noortebändist Manfred. Tulekul on kaks huvitavat üritust: kooliteater ja rahvusvaheline noortefestival.

Kolmandal leheküljel tutvustab enda tegemisi Tõrva valla noortevolikogu ning õpetused paremaks ja efektiivsemaks ajaplaneerimiseks.

Valgamaa noored on väga ettevõtlikud, kes läbi oma firma tegemise pürgivad edukuse poole. Kõrvallehel väljendatakse arvamust, kas kodu loob piiranguid. Leidub rohkem informatsiooni Tanklaga Euroopat avastama projektist ning lehe toimetuse telgitagustest.

Kuues ja seitsmes leht on keskendunud siinsetele toredatele välisvabatahtlikele, kelle kohta saab rohkem teada. Lood sisaldavad nende kohta käivaid fakte ning arvamusi Eesti ja eestlaste kohta.

Kahel järgneval leheküljel saab tutvuda noorte tehtud kingitustega kodumaale, lõppvooru pääsenud Tõrva neiu mündikavandiga ja isuäratav värske kokteili õpetus baarmenilt. Parempoolsel lehel on suur Valgamaa haridusmessi plaan, kust leiab hõlpsasti info üles.

Mis on meemid ning kuidas neid tehakse - selle leiab leheküljelt kümme. Samuti kuidas pildistada virmalisi ning seiklusest külmas Norras.

Soovides sooja ilma südamesse ja mõnusat muru lõhna õhku.

Jaga seda artiklit sõpradega