Nimi: Tankla Õpilasmalev 2019 ehk lühemalt TÕM 2019

Kes saavad malevas osaleda? Osaleda saavad Valgamaa noored vanuses 14-19 aastat. Registreerida saavad ka 13. aastased noored, kuid nemad jäävad esialgu joone alla, vabade kohtade olemasolul viiakse nendega läbi vestlused.

Millal malev toimub? 7. juuli 2019-19. juuli 2019 (tantsu- ja laulupeolistel alates 8. juuli).

Kui palju peab noor tööd tegema? Maksimaalne tööpäeva pikkus on 6 tundi ja selle eest makstakse ka reaalset palka. Töötasuna garanteerime miinimumtöötasu tunnihinnaga 3,10  eurot (neto). See raha jääb kõik noorele.

Kuidas on lood söögi ja majutamisega? Toitlustus (neli söögikorda) ja mugav magamiskoht organiseeritakse korraldajate poolt.

Kuidas ikkagi asi käib? 22.mai  saadetakse info koolidesse, noortekeskustesse ja noorteportaali www.tankla.net. Seejärel toimub registreerimine malevasse ja registreerinuile korraldatakse piirkondlikud infopäevad, kus räägitakse läbi kõik tööga seonduv. Vastavalt maleva toimumise ajale kogunevad noored päev enne maleva algust oma malevastaapi, keda võtavad vastu rühmajuhid. Nemad juhendavad nii tööl kui puhkehetkedel. Põhimõtteliselt on see nagu laager ainult tööd peab ka tegema. Malevarühma suurus on keskmiselt 10-15 noort.

NB! Eelis malevasse pääseda on nendel noortel, kes esitav motivatsioonikirja ja CV e-posti aadressile See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.. Toetamaks motivatsioonikirjade ja CV-de koostamist toimuvad piirkondlikud infopäevad:

  • 31.05.2019 kell 15:00 Otepää Avatud Noortekeskuses
  • 3.06.2019 kell 15:00 Tõrva Avatud Noortekeskuses
  • 4.06.2019 kell 15:00 Valga Avatud Noortekeskuses

CV ja motivatsioonikirja esitamine annab eelise malevasse saamisel, kui tahtjaid on rohkem kui malevakohti.

Tankla Õpilasmaleva rühmades ja kokkutulekul pildistatud fotosid ja videosalvestisi võidakse mittetulunduslikel eesmärkidel kasutada MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla kodulehel, Facebook’i kontol, Instagram’i kontol, trükistel, filmis vms.

Tankla malev 2019 viiakse läbi Valgamaa Partnerluskogu koostööprojekti "Õpilasmaleva korraldamine Valgamaal ning Piiriveere Liidri tegevuspiirkonnas" raames.

Logo EL Leader VPK uus EL tekst

Registreerimine

Telefonist registreerides vajuta siia: https://forms.gle/tCG1q2qtfP4bN8218

Arvutist registreerides keri alla poole.

LISAINFO
Marek Mekk
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
523 7793

Maarja Mägi
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
506 8250

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net