Otsing

Logi sisse

25. oktoobril toimus MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskuse Tankla üldkogu koosolek. Päevakorras olid nii selle aasta tegevused kui kiigati ka uude aastasse.

Juhatuse liige Ülla Tamm andis ülevaate Valgamaa noorte suvekoolist 2015. Sisutöö järgmise aasta suvekooli õnnestumise nimel algab juba tänavu sügisel ja sisaldab nii mahukate projektide kirjutamist kui ka Tankla liikmete kokkusaamisi mõttetalguteks. Järgmine suvekool toimub juulis 2016 Taheva vallas.

Eesti ANK juhatuse liige Marek Mekk ja Valga noortekeskuse noorsootööjuht Maarja Mägi tutvustasid üldkogule projekte – Murdepunkt ja NEET. MTÜ Tankla lööb kaasa maakondliku noorsootöö organisatsioonina. Mõlema projekti tegevused on suunatud riskinoortele. Murdepunktiga on liitunud Valga, Karula ja Puka noortekeskused. NEET projekt on suunatud mittetöötavate ja –õppivate noortele vanuses 15 kuni 26 ning tegevustega on kaetud terve maakond. Projekti eesmärgiks aidata NEET noori haridusteele ja toetada töö leidmist. Üleeestiline koordineerija on MTÜ Eesti Avatud Noortekeskuste Ühendus http://ank.ee/avaleht/index.php/projektid

Töökas päev mahutas Tankla noortelehe ja TV tegevuste tutvustust. Kõlama jäi üleskutse leida noori reportereid ja TV liikmeid maakonna erinevatest piirkondadest.

Tankla ridadega on liitunud uued liikmed: Carmen Tsvetkov, Maarja Mägi, Paul Poderat. Tänase kokkusaamise päevakorra viimaseks punktiks sai juhatuse liikmete valimised. Tänasest Tankla tegevust juhivad Margo Metsoja, Rasmus Onkel ja Maarja Mägi.

Päeva lõpetas meeleolukas pildistamine noorsootöö lainetel.

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net