Otsing

Logi sisse

Suvekooli viimase päeva päikeselisel hommikul äratas noori juba neile tuttavaks saanud kausside helin.

Ainuke vahe oli see, et ärataks oli alati entusiastlik rajaleidja Tuuli. Eelmise õhtu diskost väsinud noored suutsid vaevu ennast telklast lava juurde veeretada, et seda hommikut samuti virgutusega alustada.

Kui kõigil oli lihased lahti võimeldud ja näod rõõmsad, kepseldi ühiselt hommikuputru nosima. Kui kõhud täis ja meel virk, tõtati telklasse asju kokku pakkima. Õige pea jõudis noortele kohale, et varsti ongi aeg juba hüvasti jätta ja alustati särkidele oma uute tuttavate nimede kogumist, et mitte ükski neist niipea ei ununeks.

Oma kotid ja muud asjad toodi telkla mäest alla ning suunduti lava ette, sest igaüks ju teab, et suvekooli ei saa lõpetada ilma omavalitsuste vaheliste võistlusmängudeta. Sealt ei puudunud kätekõverdused, kõhulihaste tegemine, täpsusvisked, sudoku lahendamine ega ka raskuse hoidmine.

suvekool2017Pärast mänge tehti grupipilte ning enne minekut oli kõigil võimalik kõhud täis süüa. Varsti aga koguneti tagasi lava juurde, sest oli aeg teada saada, kes võitis võistlused ning kes hakkab järgmisel aastal suvekooli korraldama. Lisaks tänati korraldusmeeskonda, toetajaid ning kõikide omavalitsuste noori kaasalöömise eest. Suvekooli võistluste võitjateks osutusid Valga tragid noored ning järgmisel aastal korraldab suvekooli Õru noortekeskus.

Pärast lipu langetamist ei jäänud üle muud kui alustada kalliks saanud inimeste hüvastijätmist ja telefoninumbrite jagamist. Suvekooli viimased minutit veedeti pisaraid poetades, viimaseid sõbrapilte tehes ja kallistades, seni kuni bussid hakkasid sõitma.

Suvekooli korraldustiim soovib omalt poolt ilusat suve jätku ning loodame teid juba järgmisel aastal Õru noortekeskuse poolt korraldatavas Valgamaa noorte suvekoolis näha sama rõõmsate ja tegusatena!

Kristiina Saag
suvekooli reporter

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net