Otsing

Logi sisse

Hellenurme tyhm17Kermo on Tõrva noormees, kes avastas suvise töövõimaluse, Tankla Õpilasmalev, noortekeskuses aega veetes. Sõbraga maleva kuulutust lugedes, tekkis kohe ka mõte - miks ka mitte veeta oma suvest kaks nädalat tööd tehes ja leida endale uusi tuttavaid.

Mõeldes täna, kaks kuud hiljem, Tankla Õpilasmalevast saan ma öelda, et antud aeg oli minu jaoks põnev kogemus. Nüüd siis mõned mõtted, mälestused sellest ajast.

Kõige rohkem meeldis mulle malevas, meie rühm - TÕM Hellenurme rühm. Meie rühma võib nimetada ägedaks rühmaks, kes armastas palju huumorit ja rohkelt nalja teha. Nali aitas rühmas hoida head tuju, mis oli väga tähtis. 

Hellenurme rühmas ei tehtud ainult nalja, vaid kokkuvõttes oldi ka igavesti ÄGEDAD. Rühma liikmed olid kokkuhoidvad - igaüks oli (vajadusel) teise eest väljas ja abiks. Tööd, mida Hellenurme Vesiveskis koos tegema pidime, olid veski ümbruses: istutasime roose, vedasime oksi, koristasime ja põletasime prahti. Peale tööpäeva oli meil soov veel õhtuti mängida midagi või vaatasime filme (mis olid väga ägedad).

Maleva kahe nädala jooksul, jõudsime ära käia ka Kuutsemäel, kus toimus TÕM kokkutulek. Kokkutulek kestis kaks päeva, mille jooksul said rühmad esitada rühma laulu, tantsu, teatrietenduse, rühma lippu ja slogani. Lisaks kokkutulekule oli meil hea võimalus käia külas näiteks Sangaste rühmal. Külas olles me mängisime mänge ja veetsime lihtsalt vaba aega. Meie rühmal käis külas näiteks Kaagjärve ja Sangaste rühm.

Malevlasena kiidaksin ka meie rühmajuhti Margitit, kes oli super äge!! 

Kermo Ohno

TÕM Hellenurme rühma malevlane

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net