Otepää ANK NarvasNarva noored otsustasid noortejuhi juhendamisel kirjutada noortevahetuse projekti. Sihtkohaks sai valitud Otepää.

Projekt sai rahastuse ning seejärel võisid tegevused alata. Kui suvel külastasid Narva noored meid, siis oktoobri vaheaja veetsid Otepää noored Narvas.

Otepää noored käisid taaskohtumisel Narva noortega 24.- 29. oktoobril. Suvel külastasid Narva noored aga Otepää Avatud Noortekeskust ja piirkonda.

Kadi ja Helena sõnul tutvustasid Otepää noored suvisesel kohtumisel külalistele linna, käidi paadiga sõitmas ning seigeldi seikluspargis. Lisaks näidati neile oma noortekeskuse ilu ja võlu. Noortekeskuses toimusid ka erinevad mängud.

Suvel toimunud noortekohtumisel ööbisid külalised Otepää Gümnaasiumi õpilaskodus. Kadi ja Helena sõnul saadi Otepää kohta väga head tagasisidet. Narva noored avaldasid soovi külastada Otepääd talvel uuesti.

Narvas käisid Otepää noored Astri keskuses, kus toimus nutitelefoniga mäng. Peale mängu külastati ka Narva linnust ja tutvuti linnaga. Päeva lõpus oli võimalus näha ka noortekeskust, kus sellel päeval toimus Halloweeni pidu. Samuti saadi proovida Narva noortejuhi juhendamisel Larpi. Seltskond jagas ennast kahte võistkonda ning nii saadi enda oskusi proovile panna.

Otepää noored ööbisid Kangelaste hotellis. Õhtul toimusid põnevad ühistegevused ning rümatööd. Projekti läbivaks teemaks oli vabaneda soostereotüüpidest, mis noortel edukalt ka õnnestus. Kadi ja Helena sõnul oodatavad noored kindlasti ka taaskohtumist.

Noortekohtumist rahastas SA Archimedes

Otepää noored Kadi Vikard ja Helena Nuia

Jaga seda artiklit sõpradega