Foto on illustreeriv.Emajõe Koolituskeskus MTÜ otsib noori, et viia läbi rahvusvahelist projekti noorte töötuse teemal.

Noortel avaneb võimalus kohtuda mitme teise Euroopa riigi noortega, kes on samuti väikelinnast või maapiirkonnast pärit. Noored saavad võrrelda tingimusi ja töövõimalusi üksteise riikides ning tutvuda muidu endavanustega teistest kultuuridest. Projekti tegevused lähtuvad kõik mitteformaalse õppe põhimõtetest. Pakutakse ka praktilisi oskusi (nt tööintervjuul osalemine, CV ja motivatsioonikirja kirjutamine). Muidugi on oluline osa ka ühisüritustel, seltskondlikel mängudel ja väljasõitudel.

Projekti toimumiskoht on Eesti. 2014. aasta juunis toimub põnevaid tegevusi ja väljasõite riigisiseselt.

Lisaks osalevatele noortele on vaja ka grupijuhti, nii et kui soovitud sihtgrupp üldiselt on NEET noored vanuses 18-25, siis võib gruppi lisada ka kohalikus noorteorganisatsioonis tegutseva noore. Sellise inimese aktiivne osavõtt projekti korraldamises on samuti teretulnud, sest annaks tiimile ka kohaliku kontakti. Hetkel otsime noori Lõuna-Eesti piires Põlvamaalt, Võrumaalt ja Valgamaalt.

Lisainfo:

Helen Peil
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Jaga seda artiklit sõpradega