Otsing

Logi sisse

Õpilasmaleva plakat

Alates 3. maist on võimalik registreerida ennast Tankla Õpilasmalevasse.

Esimesed õpilasmaleva rühmad kogunevad 2. juulil, alustavad tööd 3. juulil ning lõpetavad 14. juulil.

Tankla Õpilasmalevas on võimalik valida seitsme erineva malevarühma vahel, kes saavad tööd 10 erineva tööpakkuja juures. Nii on võimalik näiteks Hellenurme rühmas teha tööd Veskimuuseumis või Sangaste rühmas lossi juures.

Makstakse palka

Noortele makstakse tehtud töö eest ka palka. Maksimaalne tööpäeva pikkus on 6 tundi ning selle eest tuleb tööandjal noorele maksta tasu, mis jääb kõik noorele. Seetõttu küsitakse ka registreerumisel noore arveldusarve numbrit.

Kuna õpilasmalevas tehtavad tööd on erineva raskusastmega, oleks hea kui oleks ka erinevate oskustega noori. Raskemate tööde puhul oleks ikka hea, kui poisid aitavad.

Malevas osalemine maksab noorele 7 eurot ehk särgitasu. Projekti raames tagatakse osalejale tasuta toitlustus ja majutus.

Tankla õpilasmalevas saavad osaleda Valgamaa noored, kes on vanuses 15-19 aastat. Registreerumine ei võta rohkem kui 5 minutit kuid sellega kindlustad omale eluägeda suve!

NB! Eelis malevasse pääseda on nendel noortel, kes osalevad piirkondlikutel infopäevadel kus toimub motivatsioonikirja ja CV koostamise õpetamine. Piirkondlikutest infopäevadest anname eelregistreerujaile eelnevalt teada. Infopäeval osalemine annab eelise malevasse saamisel, kui tahtjaid on rohkem kui malevakohti.

7 põhjust miks tulla õpilasmalevasse

  • Saad omale esimese töökogemuse või esimese palga!
  • Saad omale palju uusi sõpru ja tuttavaid!
  • Saad tuleviku tarbeks kasulikke kontakte ettevõtjatega!
  • Sellest saab sinu kõige ägedam suvi!
  • Meil on maailma parimad rühmajuhid!
  • Saad nautida kaunist Lõuna-Eesti loodust!
  • 2 nädalat tõelist malevaelu!

Kasulikud lingid

Noortemaleva toimumist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmi „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine“ kirjeldatud tegevuste raames.

Lisainfo

Marek Mekk
õpilasmaleva juhataja
Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
tel 523 7793

Maarja Mägi
õpilasmaleva juhataja
Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
tel 506 8250

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net