Otsing

Logi sisse

Otepää õpilasmalev

Otepää Noorte Õpilasmalev
toimus 12.06-16.06.2017

 Malevas osales kokku 20 noort vanuses 13-17. Maleva käigus tegime Otepää valla heakorratöid – korrastasime Ilmjärve kalmistut ning Otepää Tervisekeskuse ümbrust. Töid oli erinevaid: kõplasime, riisusime, puhastasime aeda ja pinke samblast, rohisime, koristasime oksi, ladusime puid riita jms. Maleva ajal said noored teadmisi töölepingutest ja tööohutusest, mida jagas Aile Viks. Lisaks külastasid meid Valgamaa Rajaleidja Keskuse spetsialistid Tuuli Mekk ja Jelena Kalames, kes

tegid töötoa karjäärinõustamise teemal. Meelelahutusliku tegevusena käisime Pühajärvel paadiga sõitmas ning nautisime esimest head ilma maleva jooksul.  Maleva lõpetasime ööbimisega väljasõiduga Tartusse. Külastasime Rahinge kaabliparki ning kõigil soovijatel oli võimalus proovida veelauaga sõitmist. Sel suvel toimus malev teist korda ning loodan, et see saab ka traditsiooniks!

Noortemaleva toimumist rahastas Otepää Vallavalitsus ja haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmi „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine“ kirjeldatud tegevuste raames.

 

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net